Sponsori
banner5

TERMENI ŞI CONDIŢII

Termeni si conditii:

Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in bune conditii a site-ului.
Mefim Agro SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Pretul
Preturile produselor ce sunt afisate pe site-ul www.magazinseminte.ro contin TVA!
Preturile produselor sunt actualizate zilnic;
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost operate gresit in baza de date, firma SC MEFIM AGRO SRL are dreptul sa anuleze livrarea produsul respectiv si sa anunte clientul despre eroarea aparuta, in cel mai scurt timp, daca livrarea nu a avut loc.


Confidentialitate

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite documentele aferente comenzi si a va livra comanda, nu vor fi furnizate unei terte parti.
Mefim Agro SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 

Certificat de calitate:

Conform legi nr.266/2002 Mefim Agro SRL elibereaza "DOCUMENT DE CALITATE SI CONFORMITATE AL FURNIZORULUIU" pentru semintele comercializate pe acest site daca este cerut de catre client. In cazul unor anumite plicuri de seminte datele referitoare la indici de calitate (germinatie si puritate) se pot regasi si pe spatele plicului.
Aceste seminte sunt analizate in laboratoare specializate si corespund normelor tehnice in vigoare.

Transportul:

TRANSPORT GRATUIT la sediul dumneavoastra, daca valoarea produselor comandate depaseste 500 LEI  (in limita a 10km de cel mai aproape punct de lucru al curierului).
PENTRU RESTUL COMENZILOR TRANSPORTUL ESTE CALCULAT IN FUCNTIE DE GREUTATEA COLETULUI SI SE PLATESTE DE CATRE CLIENT LA LIVRAREA COLETULUI. DACA CLIENTU DORESTE LIVRAREA IN AFARA CENTRELOR URGENT CURIER, ATUNCI LA PRETUL TRANSPORTULUI ESTIMAT DE COSUL DE CUMPARATURI SE MI ADAUGA 0.8 RON (fara TVA)/Km DUS.  Pentru a verifica kilometri suplimentari in localiatea dumneavoastra puteti accesa http://www.urgent-curier.ro/KmCities.aspx
In momentul predari coletului catre transportator vi se va comunica numarul notei de transport si puteti afla  in orice moment starea expeditiei pe siteul firmei de curierat  accesand http://www.urgent-curier.ro/Tracking.aspx

Termenul de livrare oferit de compania noastra in colaborare cu firma de curierat agreata de noi este de 24, maxim 48 ore pe intreg teritoriul Romaniei dupa confirmarea expedierii produselor catre dumneavoastra Mefim Agro  nu isi asuma nicio raspundere pentru nerespectarea termenilor de livrare de catre curier.

Informatiile si imaginile

Informatiile produselor precum si imaginile sunt cu titlui informativ si sunt cele oferite de producatorul produsului respectiv. Mefim Agro nu isi asuma responsabilitatea in cazul unor informati eronate referitoare la un produs.

Cultura Plantelor:

Mefim Agro nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea tehnologiei de cultura, factori climatici, biologici si pedologici.


Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. De aceea este bine sa pastrati ambalajul produsul pentru  a sti Nr lotului de referinta al semintelor precum si alte date specifice produsului.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.Sponsori
banner2
banner3
Preţ nou: 14 lei   12 lei